به گزار خبرنگار مهر، سعید شیرکوند بعد از ظهر پنجشنبه در جمع سرمایه گذاران استان، افزود: سرمایه گذاری می تواند به عنوان مهترین نیاز اقتصاد کشور مطرح شود؛ نیاز است مسئولین آن را به صورت جدی در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان اینکه سرمایه گذار باید فقط دغدغه پولش را داشته باشد، اذعان کرد:سرمایه گذار نباید بگوید که برای "حفظ منافع ملی و اشتغالزایی کار می کنم" حفظ منافع ملی و اشتغالزایی جزو وظایف دولت است.
وی تصریح کرد: وظیفه بخش خصوصی پول درآوردن است که اگر در این بخش موفق باشد اشتغالزایی اتفاق می افتد و منافع ملی هم حفظ خواهد شد.
شیرکوند اعلام کرد: اینجا به سرمایه گذار بد سرویس می دهند، برای ساخت یک هتل 5 ستاره موانع زیادی برای بخش خصوصی ایجاد می کنند درحالی که احداث این هتل آبروی شهر و مسئولین شهری و استانی آن منطقه است.
وی خواستار ارائه سرمایه فیزیکی مانند زمین از سوی دولت به سرمایه گذار شد و افزود: داشتن زمین برای سرمایه گذار از اهمیت بالایی برخوردار است که این بخش را دولت باید پوشش دهد.
معاون برنامه ریزی، سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی از تداخل کاری اداره محیط زیست و اداره منابع طبیعی برای واگذاری زمین به سرمایه گذار ابراز ناخرسندی کرد و اظهار داشت: اصلا درست نیست که سرمایه گذار چند سال از وقت خود را برای اخذ مجوز از منابع طبیعی و محیط هدر دهد.
وی خواستار تسهیل در سلسله مراتب اداری جهت گرفتن هرگونه مجوز برای سرمایه گذار شد و افزود: اینکه شهرداری، دهیاری و بخشداری هرکدام به عنوان یک خان جهت گذراندن مراتب اداری برای سرمایه گذار قرار دهیم، اشتباه است؛ تسهیل در روند اداری برای سرمایه گذار وظیفه دولت است.
سعید شیرکوند اذعان کرد: وقتی کار سرمایه گذار به خوبی پیش بروند، اشتغال ایجاد می شود که به تبع آن وضعیت اقتصادی جامعه نیز رو به ترقی می رود.
وی تامین منابع مالی را یکی دیگر از عوامل مهم در اجرای کار سرمایه گذار دانست و تصریح کرد: اقتصاد کشور ایران بانم محور است به همین منظور دولت باید بخش خصوصی را حمایت کند.
معاون برنامه ریزی، سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی استفاده از صندوق توسعه ملی برای توسعه صنعت گردشگری را مناسب ارزیابی کرد و افزود: 10 درصد منابع ریالی این صندوق به کشاورزی، صنعت و گردشگری تعلق می گیرد و هیات عامل صنودق توسعه ملی هم علاقمند کمک به بخش گردشگری کشور است.
اقتصاد کشور از گردشگری بهره نبرده است
وی صنعت گردشگری را دارای اهیمت بالایی دانست و بیان کرد: گردشگری باید در بطن زندگی مردم بیاید و همه به این صنعت به دید مثبت نگاه کنند و باور داشته باشند که برای زندگی امروز گردشگری یک ضرورت است.
شیرکوند خاطر نشان کرد: اقتصاد کشور ما متاسفانه تاکنون از صنعت گردشگری بهره ای نبرده است و در کشور کسی گردشگری را به عنوان صنعت نمی شناسد.
معاون برنامه ریزی، سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی در خاتمه یادآور شد: با رونق گردشگری خواهید دید که چه تاثیری در اشتغال ایجاد می شود و تاثیر آن در اقتصاد جامعه تا چه مقدار است.
نظر شما